Fødevaresikkerhed

For at sikre jer størst mulig fødevaresikkerhed, har Vallø valgt selv at have styr på hele kæden fra modtagelse af den daggamle kylling til æggene leveres til Netto.

Dette betyder, at vore høje krav til hygiejne og sundhed kan overholdes hele vejen igennem til forbrugeren.

Samtidig mindsker vi en eventuel smitterisiko fra andre eksterne leverandører i kæden.

Alle æg tjekkes grundigt på lysbord inden pakning, så kun klasse A kvalitetsæg bliver pakket som Vallø Slotsæg.

Ekstra friske æg er defineret af fødevarestyrelsens bekendtgørelse, der er således regler for hvornår man må kalde et æg for: “Ekstra Frisk”. I øjeblikket er Vallø Slot de eneste i Danmark, der tilbyder Ekstra friske æg til salg i detail forretninger. Æggene skal mærkes med læggedato, og må kun sælges i butikkerne i 9 dage efter læggedato, så er du helt sikkert på at få et Ekstra Frisk æg.

læggedato 2

Når ægget mærkes med “Læggedato” ved du i modsætning til pakkedato, præcis hvornår ægget er lagt.

Du kan læse mere om Ekstra Friskheds-konceptet, og hvad det betyder for smagen på æggene, og den mad du laver, ved at klikke på et af nedenstående foto.

Bakke forfra 1


Slotsæggene kvalitets sorteres, og mærkes